ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Διδακτικές ώρες - Διαλείμματα

16/07/2020

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/Μαθήτριας

      Το Ατομικό Δελτίο Μαθητή είναι υποχρεωτικό και  κατατίθεται στο σχολείο (από το μαθητή/μαθήτρια στην/ον εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής) κατά την έναρξη του διδακτικού έτους. Χωρίς αυτό δεν είναι δυνατή η συμμετοχή του μαθητή/μαθήτριας σε καμμιά αθλητική δραστηριότητα ούτε και στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.  
    Την ευθύνη συμπλήρωσης του Α.Δ.Υ.Μ. έχουν οι παιδίατροι ή οι γενικοί γιατροί ή, σε ειδικές περιπτώσεις, οι παθολόγοι, ανεξαρτήτως μονάδας ή φορέα που υπηρετούν ή συνεργάζονται, καθώς και ανεξάρτητοι ιδιώτες ιατροί των ανωτέρω ειδικοτήτων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις για λόγους προσβασιμότητας είναι δυνατή η συμπλήρωσή του και από άλλους ιατρούς. 
    Το περιεχόμενο του Α.Δ.Υ.Μ. είναι απόρρητο και δεν είναι ανακοινώσιμο εκτός των περιπτώσεων ενημέρωσης των αρμοδίων εκπαιδευτικών και των αρμοδίων ιατρών επαγγελματιών υγείας, για τη λήψη μέτρων προστασίας και προάσπισης της υγείας και της ζωής των μαθητών/τριων, καθώς και για τη στήριξη αυτών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους. Η κατάρτιση, τήρηση και χρήση του Α.Δ.Υ.Μ. και η εν γένει επεξεργασία των δεδομένων που περιέχει το Α.Δ.Υ.Μ. γίνεται υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του ν. 2472/1997 (Α΄ 50).
   
                    Μπορείτε να εκτυπώσετε το Α.Δ.Υ.Μ. από τον παρακάτω σύνδεσμο:        
Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή και Φύλλο Ιατρικής Εξέτασης
FEK.pdf                                                  ΒΙΙ6Θ-9ΞΤ.pdf
                                                                                                Ο Δ/ντής του 3ου ΓΕ.Λ. Χανίων                                                                                                        Μ. Ι. Παπαγρηγοράκης                                                                                                                Μαθηματικός

Σελίδες