ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Διδακτικές ώρες - Διαλείμματα

21/02/2019

Μετάθεση της Εκδρομής της Γ τάξης του 3ου ΓΕ.Λ. κατά μια εβδομάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To 3o ΓΕ.Λ. Χανίων ανακοινώνει την απόφαση του Συλλόγου των Διδασκόντων, για τη μετάθεση κατά μία εβδομάδα της  εκδρομής της Γ τάξης στη Θεσσαλονίκη, που είχε προγραμματιστεί για τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με τους ίδιους όρους και πρόγραμμα, από τον Σάββατο 2 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

      Η αναμενόμενη ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου , ημέρα αναχώρησης της εκδρομής μας και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ., είναι οι λόγοι που επέβαλαν την απόφαση αυτή.
       
  Η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων που θα εγγυώνται την ομαλή μετάβαση, επιστροφή, και ασφάλεια των μαθητών/μαθητριών και των συνοδών, αποτελεί πρώτιστο καθήκον μας  και είναι η βασική προϋπόθεση για την επιτυχία των εκπαιδευτικών σκοπών και στόχων της εκδρομής.
        

Ευχαριστούμε το Πρακτορείο Ταξιδίων IO tours και τον κ. Παπαμιχελάκη για τις άμεσες ενέργειες του και την επαγγελματική υποστήριξη της εκδρομής,  την ΑΝΕΚ Lines και το ξενοδοχείο VERGINA της Θεσσαλονίκης, επειδή ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας για την αλλαγή των ημερομηνιών πραγματοποίησης της εκδρομής.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 3ου ΓΕ.Λ. ΧΑΝΙΩΝ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Ι. ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σελίδες