ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Διδακτικές ώρες - Διαλείμματα

10/06/2020

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2020 - οδηγίες για τους/τις ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

Δείτε εδώ τις οδηγίες όπως παρουσιάστηκαν στη συγκέντρωση των επιτηρητών στις 11/6/2020 στο 3ο ΓΕ.Λ. Χανίων σε pdf - ppt 

https://drive.google.com/file/d/1XYRml-cAJI5IWhaJmLAfq-Z4GHXm6ELy/view?usp=sharing


Παρακάτω είναι οι οδηγίες από το έντυπο που διανεμήθηκε στους επιτηρητές/τριες.

 
3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ τους ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ

       «Οι επιτηρητές με τη στάση και συμπεριφορά τους  δημιουργούν κλίμα ηρεμίας και σεβασμού των εξεταζομένων, ώστε οι υποψήφιοι να πειθαρχούν στις υποδείξεις τους. Επισημαίνεται ότι ο ρόλος των επιτηρητών είναι από τους βασικότερους παράγοντες για την αδιάβλητη διεξαγωγή των εξετάσεων και γι’ αυτό και η ευθύνη τους είναι αυξημένη απέναντι στο σύνολο των εξεταζομένων μαθητών και όχι μόνο της αίθουσας που επιτηρούν.»

       «Απαιτείται η  επίδειξη αισθήματος ευθύνης πέραν του συνηθισμένου λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη διαφύλαξης του κύρους, της αξιοπιστίας και του αδιάβλητου της διεξαγωγής των εξετάσεων».

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ:

       Η χρήση κινητού τηλεφώνου , φορητού υπολογιστή κλπ

       Το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του εξεταστικού κέντρου.

Α)       Πριν την είσοδο των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης

          Οι επιτηρητές προσέρχονται έγκαιρα το πρωί, εισέρχονται στην, καθορισμένη  αίθουσα συγκέντρωσης, όπου έχουν αναρτηθεί οι επιτηρήσεις της ημέρας και υπογράφουν στο παρουσιολόγιο επιτηρητών.

          Στη συνέχεια παραλαμβάνουν τον φάκελο της αίθουσας εξέτασης και μεταβαίνουν στην αντίστοιχη αίθουσα.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

1)        Στο εξώφυλλο του φακέλου αναγράφονται:

·                 Ο αριθμός της αίθουσας εξέτασης.

·                 Το όνομα του εξεταζόμενου μαθήματος.

·                 Το σύνολο των μαθητών που εξετάζονται στην αίθουσα αυτή.

2)       Μέσα στον φάκελο υπάρχουν:

·                 Κατάσταση με τα ονόματα των μαθητών. Η κατάσταση αυτή χρησιμοποιείται για την εξακρίβωση των στοιχείων των υποψηφίων και σαν απουσιολόγιο. Το απουσιολόγιο συμπληρώνεται από τους επιτηρητές αμέσως μετά τη διανομή των θεμάτων, οπότε και έχει οριστικοποιηθεί ο αριθμός των απόντων και το παραλαμβάνει από τις αίθουσες μέλος της επιτροπής.

·                 Τετράδια τόσα, όσοι και οι εξεταζόμενοι μαθητές.

·                 Αριθμητήρια. Για κάθε υποψήφιο υπάρχουν στην ίδια σειρά τρία όμοια αυτοκόλλητα αριθμητήρια

·                 Αδιαφανή αυτοκόλλητα.

·                 Οδηγίες προς τους επιτηρητές

Β)       Μετά την είσοδο των υποψηφίων στην αίθουσα:

          Για φέτος, λόγω διπλού συστήματος εξετάσεων, τα μαθήματα κατά την εξέτασή τους θα διακρίνονται σαφώς μεταξύ ΝΕΟΥ συστήματος και ΠΑΛΑΙΟΥ συστήματος

       Οι υποψήφιοι με το «παλαιό» σύστημα έχουν διαχωριστεί και εξετάζονται σε διαφορετικές αίθουσες από αυτούς που εξετάζονται με το «νέο» σύστημα.

       Η παραπάνω διάκριση θα είναι αναγεγραμμένη πάνω στις φωτοτυπίες των θεμάτων.

Οι επιτηρητές πρέπει να ελέγχουν διακριτικά και να επισημαίνουν στους εξεταζόμενους ότι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα εξέτασης δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βιβλία, σημειώσεις, κινητά τηλέφωνα (ακόμα και αν τα έχουν απενεργοποιήσει), διορθωτικό υγρό, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών, άλλα αντικείμενα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις, ενώ επιτρέπεται να έχουν : Στυλό μπλε ή μαύρο ανεξίτηλης μελάνης, Μολύβι, Ξύστρα, Γομολάστιχα, Όργανα σχεδίασης (όταν απαιτούνται), νερό ή αναψυκτικό

          Οι επιτηρητές τους τοποθετούν στα θρανία με απόλυτη αλφαβητική σειρά (όπως αναγράφεται στην κατάσταση - απουσιολόγιο) ξεκινώντας από τη δεξιά σειρά των θρανίων.

          Θρανίο τυχόν απόντα υποψηφίου παραμένει κενό. Αφήνουν σε αυτό το τετράδιο του ώστε να τοποθετηθεί το αυτοκόλλητο αριθμητήριο και να δημιουργηθεί το απουσιολόγιο

Οι επιτηρητές:

          Σε κάθε υποψήφιο παραδίνουν ένα μόνο τετράδιο.

           Ζητούν από τους υποψήφιους να φυλλομετρήσουν τα τετράδια (16 φύλλα) και να ελέγξουν, πριν συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, αν υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό τους (σκισμένες σελίδες, "στάμπες" από μελάνι κ.τ.λ.). Αν υπάρχουν τέτοια τετράδια ειδοποιούν τα μέλη της επιτροπής για την αντικατάστασή τους.

·         Ενημερώνουν τους μαθητές ότι τα τελευταία φύλλα του τετραδίου μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τον υποψήφιο ως πρόχειρο, αφού αναγράψει σαφώς την ένδειξη ΠΡΟΧΕΙΡΟ σε όσες σελίδες χρησιμοποιήσει ως πρόχειρες, οι οποίες δεν βαθμολογούνται σε καμία περίπτωση. Επισημαίνουν στους μαθητές την ανάγκη να διαχειριστούν τις σελίδες του τετραδίου με φειδώ καθώς δεύτερο τετράδιο δεν θα δοθεί σε κανέναν υποψήφιο, χωρίς την πρότερη ενημέρωση της ΚΕΕ.

·         Το μολύβι δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις εκτός αν αναφέρεται αλλιώς στις οδηγίες των θεμάτων.

·         Ανακοινώνεται στους υποψηφίους ότι τόσο κατά την αναγραφή των ονομαστικών τους στοιχείων στην αρχή της εξέτασης όσο και κατά την αναγραφή των απαντήσεων δεν πρέπει να διπλώνουν τα εξώφυλλα του τετραδίου τους ή να τσαλακώνουν το τετράδιο

          Καθοδηγούν τους υποψηφίους να αντιγράψουν από το δελτίο υποψηφίου:

·         ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ  -  ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟ – ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ κλπ

·         Να συμπληρώσουν με κεφαλαία γράμματα τον πρώτο πίνακα του εσωφύλλου εις διπλούν.

·         Στο εξώφυλλο του τετραδίου να γράψουν (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάνω από τη διακεκομμένη γραμμή) το εξεταζόμενο μάθημα και τον χαρακτηρισμό του (Γ.Π ή Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ κ.τ.λ.), όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα των εξετάσεων καθώς και το σύστημα εξέτασης «ΝΕΟ» ή «ΠΑΛΑΙΟ».

·         Στην 1η σελίδα του τετραδίου στο επάνω μέρος να γράψουν το εξεταζόμενο μάθημα και την ημερομηνία όπως αυτά αναγράφονται στο πάνω μέρος της 1ης σελίδας των θεμάτων. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ.

          Κάνουν έλεγχο των στοιχείων των υποψηφίων, αντιπαραβάλλοντας τετράδιο και δελτίο υποψηφίου.

          Αφού ελεγχθούν όλα τα παραπάνω και είναι εντάξει, επικολλούν στο εξώφυλλο του τετραδίου και στη θέση "ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΤΡΑΔΙΟΥ" του πρώτου στη σειρά παρόντα υποψηφίου, τα δύο πρώτα από αριστερά αυτοκόλλητα αριθμητήρια της 1ης σειράς και τα καλύπτουν με αδιαφανές αυτοκόλλητο.

Η κάλυψη του αριθμητηρίου γίνεται αμέσως μετά την επικόλλησή του στο τετράδιο και όχι κατά την παράδοση του τετραδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή κατά την επικόλληση του αδιαφανούς αυτοκόλλητου και να τοποθετείται κατά τέτοιο τρόπο ώστε το μέρος που έχει την κόλλα να επικάθεται πάνω στην οικεία γραμμοσκίαση και η κατακόρυφη διάτρητη γραμμή του να συμπίπτει με την αντίστοιχη διάτρητη γραμμή του εξωφύλλου.

Κατόπιν συνεχίζουν με τον επόμενο παρόντα υποψήφιο κ.ο.κ.

          Αφού ολοκληρωθούν οι προηγούμενες διαδικασίες, οι επιτηρητές αλλάζουν τη θέση των υποψηφίων σε περίπτωση αδελφών μαθητών, ώστε να απέχουν μεταξύ τους 2-3 θέσεις.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:

·         Οι επιτηρητές μαζί με τη ΛΕΕ είναι υπεύθυνοι για τον διαχωρισμό των υποψηφίων και για τη σωστή διανομή των θεμάτων, ώστε κάθε υποψήφιος να πάρει τα θέματα που αντιστοιχούν στην περίπτωσή του.

·         Οι υποψήφιοι πρέπει να ελέγξουν: Ότι τα θέματα αντιστοιχούν στο μάθημα που δίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων,  ότι έχουν πάρει  όλες τις σελίδες που πρέπει να είναι διαφορετικές μεταξύ τους , να ελέγξουν αν είναι όλες οι σελίδες ευανάγνωστες, αν έχει τυπωθεί η ΑΡΧΗ ΣΕΛΙΔΑΣ (στην κεφαλίδα ) και το ΤΕΛΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ (στο υποσέλιδο)   και να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες (τελευταία σελίδα).

·         Οι υποψήφιοι γράφουν στην πρώτη σελίδα των θεμάτων το ονοματεπώνυμο τους, μόλις τα παραλάβουν.

·         Οι επιτηρητές αναγράφουν στον πίνακα την  ώρα έναρξης, δυνατής αποχώρησης και λήξης της εξέτασης

Γ.       Κατά τη διάρκεια της εξέτασης:

• Οι επιτηρητές οφείλουν να συμπεριφέρονται κατά τρόπο που να μη δημιουργεί πρόβλημα στους εξεταζόμενους αλλά και να αποτρέπει την πιθανότητα αντιγραφής ή συνεργασίας. Αν χρειαστεί, κάνουν παρατηρήσεις χαμηλόφωνα και σε σοβαρές περιπτώσεις καλούν τα μέλη της επιτροπής. Οι επιτηρητές δεν επιτρέπεται να δίνουν από μόνοι τους οδηγίες, διευκρινίσεις ή υποδείξεις για τα θέματα στους διαγωνιζόμενους. Σε περίπτωση που εξεταζόμενος/η ζητήσει διευκρίνιση ή ισχυριστεί ότι τα θέματα περιέχουν λάθη ή ασάφειες  καλείται άμεσα η Λυκειακή  Επιτροπή να το διαχειριστεί.

Οι επιτηρητές κατά τη διάρκεια της εξέτασης, δεν επιτρέπεται να συζητούν μεταξύ τους, ούτε να ασχολούνται με οτιδήποτε αποσπά την προσοχή τους από το έργο που έχουν κληθεί να επιτελέσουν, ώστε να συμβάλουν αποτελεσματικά, στο μέτρο που τους αναλογεί, στη διαφύλαξη της αξιοπιστίας και του αδιάβλητου της διεξαγωγής των εξετάσεων.

            Εφόσον οι επιτηρητές διαπιστώσουν ότι κάποιος εξεταζόμενος δολιεύεται τις εξετάσεις ή δε συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις τους ή παρενοχλεί τους λοιπούς εξεταζόμενους, αφαιρούν το τετράδιο από τον μαθητή και ενημερώνουν αμέσως τον πρόεδρο της λυκειακής επιτροπής (μέσω του εφεδρικού επιτηρητή).  Στην περίπτωση αυτή ο μαθητής παραμένει εντός της  αίθουσας μέχρι να αποφασίσει σχετικά η λυκειακή επιτροπή,

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης δεν επιτρέπεται στους εξεταζόμενους να βγουν από την αίθουσα εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις. Στην περίπτωση αυτή καλείται ο εφεδρικός/αναπληρωματικός επιτηρητής, ο οποίος συνοδεύει τον εξεταζόμενο έξω από την αίθουσα, ελέγχοντας τους χώρους που αυτός επισκέπτεται για την αποφυγή περίπτωσης δολίευσης των εξετάσεων. Σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται ο συνοδός να είναι καθηγητής  που μετέχει με οποιαδήποτε ιδιότητα στη Λυκειακή Επιτροπή.

Οι επιτηρητές οφείλουν να συμπεριφέρονται κατά τρόπο που να μη δημιουργεί πρόβλημα στους εξεταζόμενους αλλά και να ελέγχουν κατά τον αυστηρότερο τρόπο την πιθανότητα αντιγραφής ή συνεργασίας.

Δ.       Μετά το τέλος της εξέτασης:

§  Οι υποψήφιοι παραδίδουν τα γραπτά τους στους επιτηρητές μετά τη λήξη του δυνατού χρόνου αποχώρησης ή με τη λήξη του χρόνου εξέτασης. Στην δεύτερη περίπτωση οι επιτηρητές ζητούν από τους εξεταζόμενους να κλείσουν τα τετράδιά τους να παραμείνουν σιωπηλοί στις θέσεις τους και τους καλούν έναν – έναν να τα παραδώσουν. Κάθε φορά μόνο ένας υποψήφιος βρίσκεται μπροστά στην έδρα και παραδίδει το γραπτό του.

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

§  Οι επιτηρητές κατά την παραλαβή των δοκιμίων ελέγχουν, παρουσία του εξεταζόμενου, τα ατομικά στοιχεία του υποψηφίου καθώς και για τυχόν αναγνωριστικά στοιχεία του τετραδίου.

§  Οι εξεταζόμενοι παραδίδουν και το αντίγραφο των θεμάτων των εξετάσεων, αφού έχουν γράψει πάνω το ονοματεπώνυμο τους.

§  Απαγορεύεται αυστηρά στους επιτηρητές να σημειώνουν οτιδήποτε άλλο στο γραπτό εκτός από την υπογραφή τους (όχι ονοματεπώνυμο) στο τέλος των απαντήσεων που υποδεικνύει ο υποψήφιος, της διαγραφής των κενών και του κενού χώρου κάτω από την υπογραφή τους, καθώς και αυτού της τυχόν επόμενης λευκής σελίδας. Η διαγραφή των κενών γίνεται με μπλέ ή μαύρο στυλό..

§  Παρουσία του εξεταζόμενου καλύπτουν με το αδιαφανές αυτοκόλλητο τα στοιχεία του υποψηφίου.

 

·           Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης στην αίθουσα (παράδοση και του τελευταίου γραπτού) παραδίδουν άμεσα με πρωτόκολλο παραλαβής - παράδοσης τα γραπτά, τα απουσιολόγια τις καταστάσεις παρόντων-απόντων και το φάκελο που παρέλαβαν  στη Λυκειακή Επιτροπή.

·            

Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή στους επιτηρητές για την επίδειξη αισθήματος ευθύνης πέραν του συνηθισμένου λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη διαφύλαξης του κύρους, της αξιοπιστίας και του αδιάβλητου της διεξαγωγής των εξετάσεων.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΗΡΙΑ

Το κάθε αυτοκόλλητο αριθμητήριο είναι τυπωμένο σε τρία αντίγραφα από τα οποία τα δύο επικολλούνται από τους επιτηρητές στον ειδικό χώρο του τετραδίου από την εξωτερική πλευρά και το τρίτο μένει στο στέλεχος του αριθμητηρίου.

Τα αυτοκόλλητα αριθμητήρια πρέπει να επικολλώνται στο τετράδιο μετά την είσοδο των εξεταζομένων και πριν την έναρξη της εξέτασης και όχι κατά την παράδοση του γραπτού στο τέλος της εξέτασης.

Ο χώρος που έχει επικολληθεί το αυτοκόλλητο αριθμητήριο επικαλύπτεται αμέσως μετά την επικόλληση με μαύρο αυτοκόλλητο με ευθύνη των επιτηρητών κάθε τάξης κατά τρόπο που να μην είναι αναγνωρίσιμο το Λύκειο προέλευσής του.

Η Λυκειακή Επιτροπή με βάση την κατανομή των εξεταζομένων στις αίθουσες κατανέμει κάθε ημέρα πριν την έναρξη των εξετάσεων αριθμό αριθμητηρίων στους οικείους επιτηρητές αντίστοιχο με τον αριθμό των εξεταζομένων.

Η αρχή γίνεται την πρώτη ημέρα στην πρώτη αίθουσα από το αριθμητήριο 0001 και καταλήγει στην τελευταία αίθουσα στο μάθημα με το οποίο λήγουν οι εξετάσεις στο μεγαλύτερο αριθμό αριθμητηρίου.

Για παράδειγμα, αν οι μαθητές είναι μοιρασμένοι ισόποσα σε δυο αίθουσες το πρωί της πρώτης ημέρας στους επιτηρητές της πρώτης αίθουσας θα δοθούν τα αριθμητήρια από το 0001 μέχρι το 0015 και στους επιτηρητές της δεύτερης από το 0016 μέχρι το 0030. Τη δεύτερη ημέρα από το 0031 μέχρι το 0045 και από το 0046 μέχρι το 0060 στους επιτηρητές των δύο αιθουσών αντίστοιχα κλπ.

       Οι επιτηρητές κάνουν έλεγχο των στοιχείων των υποψηφίων, αντιπαραβάλλοντας τετράδιο και δελτίο υποψηφίου.

         Αφού ελεγχθούν όλα τα παραπάνω και είναι εντάξει, επικολλούν στο εξώφυλλο του τετραδίου και στη θέση "ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΕΤΡΑΔΙΟΥ" του πρώτου στη σειρά παρόντα υποψηφίου, τα δύο πρώτα από αριστερά αυτοκόλλητα αριθμητήρια της 1ης σειράς και τα καλύπτουν με αδιαφανές αυτοκόλλητο.

       Τα αυτοκόλλητα αριθμητήρια πρέπει να επικολλώνται στο τετράδιο μετά την είσοδο των εξεταζομένων και πριν την έναρξη της εξέτασης και όχι κατά την παράδοση του γραπτού στο τέλος της εξέτασης.

       ΠΡΟΣΟΧΗ: Να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή κατά την επικόλληση του αδιαφανούς αυτοκόλλητου και να τοποθετείται κατά τέτοιο τρόπο ώστε το μέρος που έχει την κόλλα να επικάθεται πάνω στην οικεία γραμμοσκίαση και η κατακόρυφη διάτρητη γραμμή του να συμπίπτει με την αντίστοιχη διάτρητη γραμμή του εξωφύλλου.

       Κατόπιν συνεχίζουν με τον επόμενο παρόντα υποψήφιο κ.ο.κ.

Στην περίπτωση απουσίας εξεταζόμενου, εκτός από τη σχετική σημείωση στην κατάσταση απουσιών, δημιουργείται από τους επιτηρητές απουσιολόγιο ως ακολούθως: Σε απόκομμα τετραδίου αναγράφονται τα ατομικά στοιχεία του απόντος στο εξεταζόμενο μάθημα και επικολλάται το τρίτο αυτοκόλλητο, το οποίο θα έμενε στο στέλεχος, αν ήταν παρών ο εξεταζόμενος, ενώ τα άλλα δύο παραμένουν στο στέλεχος. Το απουσιολόγιο αυτό παραδίδεται μαζί με την κατάσταση παρόντων και τα γραπτά στη Λυκειακή Επιτροπή με το τέλος της εξέτασης.

Επειδή η σωστή τήρηση και τοποθέτηση των αυτοκόλλητων αριθμητηρίων είναι βασικότατος παράγοντας της ορθής καταχώρισης της βαθμολογίας, εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή για την πιστή και απόλυτη εφαρμογή όλων των σχετικών οδηγιών.

Προσέλευση επιτηρητών:

Την πρώτη ημέρα, έως: 07:30 π.μ.

Τις υπόλοιπες ημέρες, έως: 07:45 π.μ.

(ώστε να υπάρχει χρόνος να κληθεί αντικαταστάτης στην περίπτωση μη προσέλευσης)

Προσέλευση μαθητών:

Την πρώτη ημέρα, έως: 07:45 π.μ.

Τις υπόλοιπες ημέρες, έως: 08:00 π.μ.

 

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑ τους/ις ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ στην αρχή της εξέτασης (μέχρι να δοθούν τα θέματα) και κατά τη διάρκεια της παράδοσης/παραλαβής των γραπτών από τους υποψηφίους

 

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ υπάρχουν σε όλες τις αίθουσες του σχολείου.

 

                                                            ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!

Ιούνιος 2020

Για τη Λυκειακή Επιτροπή του 3ου ΓΕ.Λ. Χανίων

Μίλτος Παπαγρηγοράκης


Σελίδες